MENU 3.

Studený Raut

Variace Uzenin
Variace Sýrů s Hroznovýn Vínem a Ořechy
Bůčková Pomazánka
Kuřecí Kousky ve Vinném Těstíčku
Přetahovaná Kuřecí Křidýlka
Vepřové Řízečky z Panenky

Teplý Raut

Hovězí Guláš s Křenem

Gril Otočný Velký

Krůta Nadívaná po Královsku, Pečená na Grilu
nebo
Panenské Selátko Pečené po Královsku na Grilu

Saláty

Čínský Salát s Černými Houbami
Zeleninová Mísa
Ovocná Mísa

Dresinky

Česneková Omáčka
Vejmrda
Pictures Omáčka
BBQ

Příloha

Chléb Čelákovický
Rustikální Bageta
Ratatouille (Zelenina po Francouzku)
Šťouchané Brambory