MENU 4.
Studený Raut
Variace UzeninVariace Sýrů s Hroznovým Vínem a Ořechy
Nakládaný Mix Sýrů
Caprese "Mozzarela s Rajčaty a Bazalkou"
Kuřecí Kousky ve Smetanovém Těstíčku
Vepřové Řízečky z Panenky
Teplý Raut
Hovězí Guláš s KřenemUzená Šunka od Kosti
Gril Zahradní Kingstone
Grilované Tygří Krevety s Rozmarýnem a Česnekovým MáslemKuřecí Prsíčka s Vůní Tymiánu s Bylinkovým Máslem
Kuřecí Prsíčka Plněná Mozzarellou a Listovým Špenátem
Vepřová Krkovička na Barevném Pepři
Plněné Kotlety s Šunkou a Nivou
Marinovaný Ramsteak s Brusinkovým Přelivem
Grilovaná Klobása
Kukuřičný Klas
Grilovaný Ananas
Saláty
Zelný Salát s Křenem b.Zeleninová Mísa
Ovocná Mísa
Dresinky
Česneková OmáčkaVejmrda
Pictures Omáčka
BBQ
Příloha
Chléb ČelákovickýRustikální Bageta
Ratatouille (Zelenina po Francouzsku)
Šťouchané Brambory